Британські вчені в результаті досліджень визначили три найбільш небезпечних продукти, які можуть збільшувати ризик серцевого нападу. З'ясувалося, що більшість з нас вживають хоча б один з них кожен день, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Итак, в первую очередь необходимо вычеркнуть из меню мясные полуфабрикаты. В частности, бекон, ветчину, колбасу, салями, копченую курицу и т.д. Вместо них старайтесь употреблять тушенные, варенные или приготовленные на пару продукты.
Также старайтесь свести к минимуму употребление хлеба и снеков (например, хлопья для завтрака и т.д.). Эти продукты провоцируют выброс большого количества сахара в кровь, а потому бьют и по сердечно-сосудистой системе. Сладкая газировка - следующий претендент на вычеркивание из рациона. В ней содержится очень много сахара, который, опять же, негативно отражается на работе сердца".
Сонячні електростанції є одними з найпопулярніших джерел відновлювальної енергії. Проте все частіше недоліком СЕС називають те, що для їхнього будівництва потрібно чимало територій. Саме тому вчені з Національної лабораторії відновлюваної енергії США п...
В Україні замість МСЕКу запрацювала нова система оцінювання функціонування особи. Як вона працюватиме? Нова система оцінювання функціонування особи від 1 січня замінила МСЕКи. Уже створено понад півтори тисячі експертних команд. І це має вирішити пробл...