Хіти тижня. Є в кожному будинку: Вчені назвали продукти, які збільшують ризик серцевого нападу

Продукти, які ми щодня вживаємо, впливають на рівень холестерину і цукру, показники артеріального тиску, а значить, грають не останню роль в стані здоров'я серцево-судинної системи.

Ілюстрація: wallpaperscraft.ru

Британські вчені в результаті досліджень визначили три найбільш небезпечних продукти, які можуть збільшувати ризик серцевого нападу. З'ясувалося, що більшість з нас вживають хоча б один з них кожен день, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Итак, в первую очередь необходимо вычеркнуть из меню мясные полуфабрикаты. В частности, бекон, ветчину, колбасу, салями, копченую курицу и т.д. Вместо них старайтесь употреблять тушенные, варенные или приготовленные на пару продукты.

Также старайтесь свести к минимуму употребление хлеба и снеков (например, хлопья для завтрака и т.д.). Эти продукты провоцируют выброс большого количества сахара в кровь, а потому бьют и по сердечно-сосудистой системе. Сладкая газировка - следующий претендент на вычеркивание из рациона. В ней содержится очень много сахара, который, опять же, негативно отражается на работе сердца".

Встромила шампура в груди: На Черкащині дружина вбила чоловіка під час відпочинку (фото)

субота, 19 липень 2025, 14:12

На Черкащині на одній із баз відпочинку 33-річна жінка смертельно поранила свого 26-річного чоловіка шампуром. Поліція Звенигородки затримала підозрювану, якій вже повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це повідомляють Патріоти України з посил...

"Якщо ти читав Толстого-Достоєвского, то ти є культурною людиною": Українка, яка працює в західних вишах, розповіла правду про ставлення до російської культури за кордоном

субота, 19 липень 2025, 13:30

Міф про «велику російську культуру», яка відображає «загадкову російську душу», досі живий у країнах Заходу і зруйнувати його, скоріше за все, не вдасться. Про це розповіла головна наукова співробітниця Інституту літератури імені Шевченка НАН України Т...