Хіти тижня. "Її просто не впізнали": Розкрито нові подробиці смерті принцеси Діани

Судмедекперт Річард Шеперд випустив книгу, присвячену загибелі принцеси Діани. Книга має назву "Неприродні причини. Записки судмедексперта".У ній автор описав досі невідомі подробиці тих подій, повідомляють Патріоти України.

"Рано вранці в той день Діана, принцеса Уельська, і Доді аль-Файєд загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди в паризькому тунелі - він на місці події, а вона в лікарні після проведеної операції. Їхні тіла були доставлені на авіабазу Нортхолт у той же день, і на той момент коронер Західного Лондона Джон Бертон, який виявився також коронером королівського двору, взяв їх під свою відповідальність", - пише він.

За словами судмедексперта, лікарі просто не впізнали Діану. Вони були зайняті насамперед її охоронцем, якого вважали тяжкопораненим. "Після цього Діану витягли з машини і в терміновому порядку забрали в лікарню. Ніхто не знав про невеликий розрив у вені одного з її легенів. Анатомія людини така, що ця ділянка прихована глибоко у центральній частині грудної порожнини", - пояснив Шеперд. Автор також наголосив, що важливу роль в фатальному результаті зіграла відсутність паска безпеки.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...