Хіти тижня. "Її вбили": Будинок фігуранта справи Гандзюк закидали коктейлями Молотова (фотофакт)

Сьогодні, 7 листопада, близько дванадцятої години дня, група невідомих у балаклавах атакувала будинок екс-помічника народного депутата Миколи Паламарчука - Ігоря Павловського, якого, за словами генерального прокурора Юрія Луценка, перевіряли на причетність до нападу на активістку Катерину Гандзюк, повідомляють Патріоти України.

Камеру відеоспостереження на ділянці чимось заліпили, після чого у двір полетіла спершу, ймовірно, світлошумова граната або вибуховий пакет, а потім - відразу кілька пляшок із запальною сумішшю.

За словами самого Ігоря Павловського, пожежі в його будинку не сталося, однак в ньому - сильне задимлення. Зараз на місці злочину працюють поліція та вогнеборці.
Фото наслідків атаки оприлюднив Іван Оберемко. На ньому можна побачити, що на паркані навкруги будівлі з’явилися написи «Смерть собаці», «Вбивця», «Хто замовив Катю Гандзюк» і «Павловський вбивця».

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...