Хіти тижня. Інцидент шокував навіть досвідчених оперів: На Харківщині пенсіонер-збоченець захопив у "полон" 9-річну дівчинку (фото, відео)

У Харківській області 67-річний чоловік кілька днів тримав під замком у приміщенні котельні 9-річну дівчинку. Зловмисника викрили та затримали, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу регіональної поліції.

За її даними, 7 червня до поліції звернулася жителька Куп’янського району і повідомила, що два дні тому ввечері зникла її донька. Вона розповіла, що, можливо дівчинка може знаходитися у 67-річного чоловіка, який іноді підгодовував дівчину та купляв їй продукти.

Дитину знайшли на роботі у вказаного чоловіка, де він працює охоронцем. "Умови, в яких її тримав 67-річний пенсіонер, нажахали навіть досвідчених правоохоронців", - зазначають у поліції.З’ясувалося, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення малолітніх.

"На підприємтві про його кримінальне минуле знали, але не думали, що він знову візьметься за старе. Свою роботу чоловік виконував старанно, вважався досвідченим та сумлінним працівником із 30-річним стажем", - йдеться в повідомленні.

На підставі свідчень дівчинки поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх). Також чоловіку інкримінують ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Йому загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...