Хіти тижня. Його "молода команда": Головний кримінальний поліцейський України звозив свою доню до США у якості члена офіційної делегації?

Ліза Аброськіна відвідала Америку в той же час, коли сам Аброськін перебував там з офіційним візитом у складі української делегації, очолюваної міністром МВС А. Аваковим.

Перший заступник голів Нацполіції України-начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін влаштував своїй малолітній дочці тур в США. Про це свідчить опубліковане в Фейсбук фото, передають Патріоти України з посиланням на Акценти.

За даними електронної декларації Аброськіна, у нього дві дочки Ліза і Олена. Чи була друга дочка з ним разом в США – не відомо. Також поки невідомо, хто оплатив переліт і проживання дитини поліцейського чиновника в Америці.

Якщо ж її візит відбувся за рахунок бюджетних коштів МВС, то просимо відомство публічно уточнити суму, витрачену на дозвілля дочки чиновника.

Додамо, що згідно Фейсбук-профілю Лізи Аброськиной – вона вчиться в гімназії “Києво-Могилянський колегіум”, куди вступила восени 2017 року.

Крім доньки, візит Аброськіна і Авакова в США супроводжувала ще одна дівчина – Юлія Бабич. Її авторству належить, зокрема, і спільне фото Аброськіна з донькою (як він вказав в пості). Бабич судячи з її профілем, працює фотографом у прес-службі Нацполіції.

У серпні минулого року вона вже була в США. Тоді, дівчина відвідала Нью-Йорк у супроводі особистого фотографа Олега Ляшка – Османа Карімова. Про це свідчить фото Бабич, опубліковані в Фб.

Опублікував: Олег Устименко

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...