Хіти тижня. "Його здала дружина!": У InformNapalm оприлюднили нові докази вторгнення Путіна в Україну (фото)

У мережі опублікували нові докази перебування російських військових в Україні під час окупації Криму у 2014 році, повідомляють Патріоти України.

Так, волонтери InformNapalm оприлюднили дані російського військового 76-го ремонтно-відновлювального батальйону Дмитра Ткаленка, який брав участь в операції захоплення Криму.

Дмитро Віталійович Ткаленко перебував на службі в/ч 23286, пункт постійної дислокації батальйону — російське місто Слов'янськ-на-Кубані, яке входить до складу 99-ї бригади МТЗ, в/ч 72153, ППД бригади — місто Майкоп.

Фотографії про перебування росіянина у Криму у мережу виклала його дружина — Олеся Ткаленко (Хорошева). У лютому 2017 року вона у своєму профілі соцмережі "ВКонтакте" опублікувала фото медалі "За повернення Криму" і нагородне посвідчення до неї. Згодом ці знімки дівчина з альбому видалила.

У нагородному посвідченні вказаний номер військової частини, де служив (судячи з петлиць на формі, зв'язківцем) рядовий Ткаленко — в/ч 72153. Це 99-та бригада матеріально-технічного забезпечення. Посвідчення до медалі підписав полковник Ігор Анатолійович Єгоров, який станом на 2014 рік був командиром 99-ї обр МТЗ.

Також у мережі є фото, які доводять, що Ткаленко був у Слов'янську-на-Кубані. Так, його впізнали на груповий фотографії у профілі товариша по службі Юрія Шангіна.

У Шангіна є фото, на якому військовослужбовці перебувають у розташуванні військової частини. На стіні висить стенд, де бачимо напис: "Слов'янськ-на-Кубані". Також на столі стоїть коробка з-під піци з назвою закладу та номером телефону. Це телефон піцерії "Фараон" у Слов'янську-на-Кубані.

Крім того, Дмитро теж у соцмережах опублікував фото з батьком Віталієм Ткаленком, де вони обидва стоять зі зброєю у військовій формі. Підпис під фото говорить: "Я із батьком у Криму".

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...