Хіти тижня. Його знали мільйони: Помер відомий радянський артист (відео)

Колишній соліст радянського і російського гурту "Доктор Ватсон" Ігор Браславський помер на 60 році життя.

Ігор Браславський

Про смерть повідомив друг артиста, поет-пісняр Олександр Шаганов, передають Патріоти України.

"Ігоря не стало сьогодні, дуже сумно", - повідомив він, уточнивши, що співак та композитор довгий час боровся з онкологічним захворюванням.

Шаганов також нагадав, що Браславський займався благодійністю, допомагаючи онкохворим дітям. "Йому самому потрібна була допомога, а він збирав гроші і передавав їх дітям, завжди допомагав як міг", - додав він.

Ігор Браславський народився 7 грудня 1958 року в Москві. З 1994 по 2004 роки - соліст групи "Доктор Ватсон". Серед його відомих пісень - "Лучшая женщина", "Ночь любви". У 2017 році Денис Майданов представив пісню на музику Браславського "Если судьба полет".


Опублікував: Олег Устименко

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...