Хіти тижня. Йому б у Київ на стажування. Хабарі брати не навчився: Найбідніший президент світу заробляє на життя у полі

Колишній президент Уругваю Хосе Мухіка, прозваний «найбіднішим президентом у світі» за скромний спосіб життя, заявив, що не хоче отримувати пенсію сенатора.

Мухіка працював в уругвайському сенаті з 2015 року. На цю посаду перейшов після того, як закінчився його президентський термін. У минулий вівторок він покинув і пост сенатора, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Колишній президент міг би залишатися в сенаторському кріслі аж до 2020 року, але не став, написавши в листі з проханням про вихід на пенсію, що «втомився після довгої подорожі».
«Не дивлячись на це, поки мій розум ще працює, я не можу відмовитися від солідарності та ідейної боротьби», - йдеться в листі екс-президента на ім'я глави сенату Лусії Тополанскі, дружини Мухікі, яка також є віце-президентом країни.
Мухіке 83 роки. Близько 14 років він провів у військових в'язницях.
Опублікував: Олег Устименко

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...