Хіти тижня. Йому віддавали останні гроші! В Україні викрили "псевдоволонтера" АТО, який виявився... екс-зеком-аферистом (фото, відео)

Відомий у мережі своїми патріотичними постами і збором коштів нібито на допомогу українським військовим, які воюють на Донбасі, Олег Котенко виявився "чорним волонтером". Сумські правоохоронці викрили та затримали шахрая, який раніше був засуджений і відбував покарання на Луганщині, пише журналістка Лідія Макаренко у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За її інформацією псевдоволонтер, використовуючи в соціальній мережі Facebook акаунт "Олег Котенко", вводив в оману громадян заради власного збагачення.

"Акторської майстерності та винахідливості шахрая може позаздрити навіть найкращий байкар або артист! Огидним є те, що злодій обдурював людей, які всім серцем вболівають за наших воїнів. Нічого не стримувало нечистого на руку волонтера на шляху до власного збагачення, серед його численних жертв були також люди з невеликим матеріальним достатком, навіть інваліди і пенсіонери!" - розповіла вона і опублікувала відео затримання злодія.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...