Хіти тижня. Йшло ХХІ століття, або "Мауглі русского мира" (відео)

​Російські чиновники зробили для себе дивне відкриття. Виявляється, в Забайкальському краї є село, де підростаюче покоління навіть не знає, що таке примітивні блага цивілізації.

Депутат районної ради Тунгиро-Олекмінського району Забайкалля Іван Яковлєв днями заявив про те, що виявив дітей-мауглі в одному з населених пунктів, який знаходиться в 128 кілометрах від найближчого районного центру - села з промовистою назвою Тупик, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Живуть в цьому поселенні евенки і орочони. Раніше жителям селища продукти привозили, але зараз людям доводиться кататися в райцентр без малого сотню км. Майже всі діти у віці від 10 до 15 років не знають алфавіту, а ніякої школи в селищі не існує. Точніше, за паперами вона є, але вчителів у ній ніколи не було.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...