Хіти тижня. Іспанська Рів'єра та цицьки для "скромного соціаліста": Проголошений "вождем нужденних" Ківа виклав селфі з розкішного курорту на голій жінці

Скандальний глава Соціалістичної партії України й екс-радник голови МВС Ілля Ківа опублікував відвертий знімок із відпочинку в Іспанії.

Ілля Ківа

Він сфотографувався на стегнах оголеної супутниці, яка прикриває груди рукою. Відповідний знімок він опублікував в Instargam, передають Патріоти України.

"Мені кажуть, що мій "Інстаграм" став нудним, стало менше життя і фарб! Додаю - "Ківа вміє не тільки добре працювати, а й добре не працювати"! Мама вчила робити все, вкладаючи "душу". Я був слухняним і вихованим сином! Для розумників, які шукають, до чого до*атися - це мій четвертий тиждень відпочинку в цьому році і четверта поїздка (моя відпустка становить 30 днів стандартних і 15 днів як учаснику бойових дій)", - підписав Ківа фото.

У мережі користувачі підтримали його, зазначивши, що сподобався задній план на фото. "Ілля красавчик! Визнав", "Норм ци*ьки", "Вогонь! Задній план супер", "Фото - бомба", - написали в мережі.

Деяких насторожила різкість відтінків на знімку, через що з'явилося припущення, що це фотошоп. "Це фотошоп?", "Чому Іспанія? Чому не Одеса?".


Опублікував: Олег Устименко

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...