Хіти тижня. ​Із Московії з любов’ю. "Слава Україні!": Футболісти збірної Хорватії оригінально вітаються після перемоги над Росією (відео)

Витівка футболістів викликала гнів у росіян, і без того принижених поразкою від Хорватів. Хлопцям довелося пояснювати, що до політики їхня заява стосунку немає. Йдеться про любов до українців, з котрими їх зв’язує чимало доброго.

Як відомо, вчора ввечері стали відомі всі півфіналісти ЧС-2018, збірна Росії опинилася в «прольоті». Збірна Хорватії оригінально святкувала перемогу над Росією в чвертьфіналі ЧС-2018. Два хорвати, колишні київські динамівці записали відео для своїх уболівальників з України, з задоволенням зазначають Патріоти України.

Колишній захисник київського «Динамо» Домагой Віда, який забив у ворота росіян, крикнув на відео «Слава Україні!». Інший колишній динамівець, менеджер київського клубу і збірної Хорватії Огнен Вукоєвич заявив, що «перемога над Росією була за «Динамо» і за Україну».

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...