Хіти тижня. "Как я развела ukrопов": У мережі показали поповнення "бригади 200" "Л/ДНР" (фото)

На Донбасі померла псевдоволонтер, яка спершу допомагала українській армії, однак потім перейшла на сторону бойовиків.

Про це в Facebook повідомив офіцер Збройних сил Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України.

"У 2014 році Смирнова Інна з Сєвєродонецька різко стала волонтером і почала допомагати підрозділам ЗСУ, їздила на позиції, блок - пости з групою інших людей. Мала зв'язок з одним з воїнів АТО. Імовірно після виконання своєї місії написала пост "як я розвела ukrопов" і втекла до свого коханого в окупований Крим, який був одним з бійців російського підрозділу "Призрак", - написав він.

За його словами, з окупованого півострова жінка продовжувала писати "гадості і дискредитувати військовослужбовців ЗСУ".

"У 2016 році (випадкова зустріч хто не знає) з'явилася в Сєвєродонецьку, так як і новий проукраїнський аккаунт в ВК. Але на старе місце проживання де її чекали органи не повернулася і про неї забули або забили. За новим аккаунтомВК вона була затятою "патріоткою" України і ймовірно і жила в Сєвєродонецьку нічого не побоюючись. 19.01.2019 померла, причини невідомі", - додав він.

Також, за словами Штефана, стало відомо, що 10 грудня на Донбасі загинув бойовик Сабанчеєв Євген з міста Брянка, з позивним "Арбат". "Учасник захоплення СБУ м. Луганск, брав участь у штурмі м.Дебальцеве", - додав військовий.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...