Хіти тижня. Карма? - Росія зазнала принизливої поразки від карликової держави на ЧС-2018

​Після цієї перемоги уругвайці фінішували на першому місці у групі. - Їхня збірна виграла група A на Чемпіонаті світу 2018 року з футболу. Збірна Росії з ганьбою пролізла у 1/8 фіналу домашнього чемпіонату світу з футболу.

У третьому поєдинку представники Південної Америки зустрічалися з господарями турніру – росіянами і не підвели сподівання своїх, і не тільки, вболівальників, зазначають Патріоти України.

Уругвайці повели у рахунку вже на 10-й хвилині, коли Луїс Суарес пробив точно у кут воріт зі штрафного.

А у середині таймі латиноамериканці подвоїли свою перевагу. Дієго Лаксальт наважився на дальній удар, який вийшов не зовсім вдалим, проте м’яч рикошетом від Дениса Черишева полетів у кут воріт.

А на 36-й хвилині стало зрозуміло, що шансів відігратися у Росії буде обмаль – другу жовту та відповідно червону картку отримав Ігор Смольников.

Росіяни довгий час протягом другого тайму не йшли вперед великими силами. Лише у завершальні хвилини, чим скористалися уругвайці, забивши третій м’яч. Відзначився Едінсон Кавані.

Чемпіонат світу 2018 року з футболу

Група A

Уругвай – Росія – 3:0 (2:0)

Голи: 1:0 – Суарес (10), 2:0 – Черишев (23, а/гол), 3:0 – Кавані (90)

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...