Хіти тижня. Карма? - Відома українська співачка-зрадниця загрузла в мільйонних боргах (фото)

Українська співачка Ані Лорак дуже хотіла зробити своє шоу DIVA одним з найграндіозніших в російському шоу-бізнесі...

Як зізналася сама артистка, тонни обладнання, сотні сценічних костюмів і задіяний персонал обійшлися їй у суму, яку доведеться відпрацьовувати найближчі кілька років, передають Патріоти України.

Масштабне шоу DIVA виконавиця представила навесні цього року. Презентація пройшла в Мінську (Білорусь), після цього Лорак гастролювала в США і п'яти російських містах.

DIVA, для реалізації якого знадобилося більше 210 тонн обладнання, сцена-трансформер, близько 500 кінетичних підвісів для створення трюків в повітрі, 19 ліфтів, 240 сценічних костюмів і команда з 250 людей, стало другим за витратами в шоу-бізнесі РФ. Співачці не вдалося обійти масштабами Філіпа Кіркорова, однак замість цього довелося розбиратися з боргами.

"Воно коштує стільки, що я зараз в боргах. І відпрацьовувати його буду найближчих пару років точно. Цифри ми ще до кінця не знаємо, тому що розрахувалися не з усіма підрядниками, ми ще збираємо рахунки... мова йде про мільйони доларів...", - процитувало артистку джерело.

На даному етапі Лорак доводиться розширювати свій гастрольний тур не тільки через любов до своїх шанувальників, а й з метою вибратися з боргової ями.

Джерело: Clutch

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...