Хіти тижня. Карма? Російського співака, що виступав у "ДНР", вкусила змія

Відомого російського співака, соліста групи "Градуси" Романа Пашкова, який виступав у "ДНР", під час відпочинку вкусила змія. Про інцидент Пашков розповів на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався під час відпочинку на Балі. Роман Пашков повідомив, що це відбулося прямо в готелі. Після укусу він змушений був звернутися за допомогою до медиків і йому поставили крапельницю.

"Я ненавиджу змій. І щоб ви думали? Мене в готелі за ногу вкусила змія. І незрозуміло: отруйна чи ні. Була дрібна неприємна змія. Тому я зараз в госпіталі. Взяли кров. Щось там капають в руку", - рассказал про інцидент на відео артист.

Шанувальники музиканта побажали йому якнайшвидшого одужання і припустили, що змія швидше за все була не отруйна, так як Пашков зовсім не втратив почуття гумору.

"Звідки в готелі змія? Жити-то будеш? Або ще невідомо?", "Я б від страху відразу померла. Капеец, я не поїду в Азію", "Роман, судячи з того, що почуття гумору нікуди не поділося, черв'як був не отруйний", - написали користувачі.

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...