Хіти тижня. Карма? У Росії сталася нова масштабна пожежа, багато постраждалих (фото, відео)

Під час пожежі постраждали 11 людей, 6 з яких були госпіталізовані.

Ілюстрація: unian.net

У Єкатеринбурзі в районі Ельмаш вранці 1 травня стався вибух в житловому будинку, в квартирі на одному з останніх поверхів виникла пожежа, повідомляють Патріоти України.

Інцидент трапився за адресою Чорноморський провулок, 2. У відділенні зі зв'язків зі ЗМІ УМВС Росії по Катеринбургу розповіли, що вибух стався в квартирі на сьомому поверсі дев'ятиповерхового будинку.

"Більш докладні і точні обставини НП, в тому числі відомості про постраждалих, в даний час уточнюються", - повідомила співробітник прес-групи Ірина Бучельнікова.

За словами одного з очевидців, вибух, мабуть, стався рано вранці. "Не чув (вибуху - ред.). Рано, значить, загорілося", - говорить він.

За словами свідків, з квартири вогонь перекинувся на верхній поверх житлового будинку. При цьому пожежні забігали в під'їзд з носилками. За інформацією телеграм-каналу LIFE SHOT, під час пожежі постраждали 11 людей, 6 з яких були госпіталізовані.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...