Хіти тижня. Карма? В окупованому Криму нове лихо, постраждали тисячі людей

7 січня частина окупованого Росією Криму залишилася без світла внаслідок несприятливих погодних умов, повідомляють Патріоти України.

Так, без електропостачання залишалися понад 6 тисяч абонентів у 17 населених пунктах, з них 6 були знеструмлені частково.

Найбільше постраждали Ленінський район і Керч, також були зафіксовані відключення у Червоногвардійському, Кіровському і Сімферопольському районах.

"Доступ техніки до місць аварійно-відновлювальних робіт утруднений через сильний сніг, в якому грузнуть машини", - повідомили у "Крименерго".

"Причиною технологічних порушень в електричних мережах кількох районів Криму стали вітер і рясний сніг з налипанням і ожеледними відкладеннями", - додали в компанії.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...