Хіти тижня. Кавказець з дружиною поставив справу на широку ногу: На Одещині поліція накрила плантацію з сотнею заляканих рабів

​Сільськогосподарське підприємство з невільницькою працею успішно існувало кілька років. Непокірних били. І нікому, схоже, не було до того справи, ні сусідам, ні держорганам.

Патріоти України пропонують ознайомитись з повідомленням голова Нацполіціі Сергія Князєва:

«Сучасна історія рабства. Поліцейські звільнили 94 людини, які шукали заробіток, а опинилися у неволі.

13 членів злочинного угруповання затримано. Під час обшуків вилучено зброю, автомобілі, серед них - Mercedes і BMW та мільйон гривень готівкою. Такий результат спецоперації в Одеській області, яку провели співробітники управління по боротьбі з торгівлею людьми поліції Києва разом з Департаментом по боротьбі з торгівлею людьми Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Києва.

Сімейна пара, обом по 38 років, громадянин Грузії і громадянка України, організували в Одеській області сільгосппідприємство, на якому кілька років безкоштовно працювало близько сотні людей. Людей обманом заманювали на роботу спеціальні вербувальники. Псевдорекрутинг проводився переважно на залізницях. Підшукували соціально незахищених людей, обіцяли роботу, стабільну зарплату у 450-500 грн. в день, житло та харчування. Географія пошуку жертв – 22 області та місто Київ. За кожного доставленого "раба" вербувальники отримували по 500 грн.

На місці у потерпілих відбирали документи і телефони, змушували працювати у полі по 13 годин. Звісно, про оплату не йшлося. Непокірних били.

Затримали работорговців у той момент, коли вони саджали до мікроавтобусу нових жертв. Двох потерпілих доставлено до лікарні Одеси, інші знаходяться в Києві, проходять медогляд.

Чотиримісячна розробка поліцейських – від отримання першої інформації до роботи під прикриттям – успішно реалізована. Дякую за службу та порятунок людей!»

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...