Хіти тижня. Керченського стрілка вбили? Несподіваний поворот у трагедії в Криму (фото)

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на дивні розбіжності в інформації про самогубство Владислава Рослякова, підозрюваного у масовому вбивстві в політехнічному коледжі Керчі, повідомляють Патріоти України.

Так, згідно з офіційною інформацію, після скоєння злочину керченський стрілець наклав на себе руки пострілом з рушниці в підборіддя. Проте в мережі були опубліковані фото мертвого Рослякова з чистим підборіддям і цілим обличчям. При цьому збоку на корпусі стрільця виднілися дірки від влучань куль, невідомо ким прикриті книжкою.

Окрім того, користувачі соцмереж вважають дивним той факт, що Росляков узяв із собою до коледжу свої документи, зокрема дозвіл на зброю. Також інтернет-юзери висловлюють припущення, що стрілець міг мати спільників, адже навряд чи він самотужки носив у кишенях штанів 150 важких набоїв до мисливської рушниці.


Відомий Twitter-користувач RoksolanaToday&Крым висловив припущення, що виконавців злочину могло бути кілька – до 9 осіб. Також припускається. що Рослякова пмогли ліквідувати працівники Федеральної служби безпеки Росії.

Пацана використовували або підкинули вже мертвим. Застрелений у бік. Книжка прикриває кульові (поранення). Мета – як зазвичай – помочити в сортирах, прикрити крах усього в РФ,
– мовиться у повідомленні.

Користувач RoksolanaToday&Крым також висловив переконання, що масове вбивство у коледжі в Керчі організували російські спецслужби, які після цього всіляко намагалися відвести увагу людей від суті, а Росляков був просто жертвою.

Гази, вибухи, застрелився в підборіддя невидимими кулями, вкиди, "помилилися" хлопчиком. Мільйон непотрібних деталей топлять, відводять від суті. Правда – в теракті, організованому спецслужбами РФ, загинуло 22 людини – 16 дітей, 5 дорослих і один нещасний пацан ("вбивця"). Все, – мовиться у дописі.

Додамо, що в мережі опублікували ще одне фото мертвого Рослякова, зроблене з іншого ракурсу. Так, на знімку видно, що підозрюваний у масовому вбивстві був одягнений у футболку з написом "Ненависть".


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...