Хіти тижня. ''Х-Фактор-9'': У мережі розгорівся скандал навколо популярного шоу

У мережі розгорівся скандал навколо шоу ''Х-Фактор-9''. Співачка Тетяна Брянцева розповіла: після того, як вона пройшла кастинг, їй подзвонили продюсери проекту і повідомили про те, що вона не буде брати участь у шоу.

Дівчина зазначила, що отримала від суддів три "так". Про це Брянцеа написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Також дівчина повідомила, що кастинг, який нібито проходив у Полтаві, насправді зняли в Києві. "Першою брехнею стало те, що цей кастинг знімали у Полтаві, а не в Києві, як було насправді, а саме, на кіностудії Filmua, на Закревського, 22", — пише Брянцева.

Крім того, співачці не повідомили причину, через яку її виключили із шоу. "Мені написали, навіть не подзвонили, що продюсери вирішили не знімати мене і я більше не приймаю участі в шоу. Ганьба — організаторам і продюсерам, які так нешанобливо і безцеремонно поводяться із талановитими людьми. Брехливе шоу Х-фактор, застерігаю усіх бажаючих і тих, хто вірить у чесність проекту, краще дивіться інші шоу", — повідомляє дівчина.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...