Хіти тижня. "Хабіб - Макгрегор": У Чернівцях водій маршрутки влаштував "махач" з пасажиром прямо на зупинці (відео)

Бійка сталася 14 січня о 12:20 на зупинці "Вулиця Щербанюка".

У Чернівцях на зупинці громадського транспорту сталася бійка між водієм маршрутки та пасажиром. Про це повідомляє Instagram-спільнота chernivtsigram, передають Патріоти України.

За словами очевидців, інцидент стався між пасажиром та водієм маршрутного автобуса №7.

Варто зазначити, що дане відео активізувало користувачів мережі. У багатьох викликало обурення те, що двох забіяк чоловіків ніхто відразу не розборонив.

"Жерсть, якби жінка не підійшла, то б ніхто не підійшов, а чоловіки просто стоять і посміхаються", - зазначила juliamigalchan.

"Проблема в тому, що навіть ніхто не допоміг. Хоч хтось їх розборонив", - написала a_okipniak.

"Селянські бійки...індійські фільми відпочивають", - прокоментував ispanec7_7_7.

"Цей водій дуже багато років працює на цьому маршруті", - зазначила Yankeskakravcova.

"Походу хотів по посвідченню їхати", - написав e1dzoky

"Важко сидіти нерухомо цілий день за кермом і шкідливо для хребта, треба розім'яти м'язи людини і вихлюпнути негативну енергію. Це ж "спорт". Краще хвилину "помахатися" ніж сигарети курити весь день за кермом і кричати", - написав andreyschastliviy.

"Для тих розумників, які пишуть, що треба було боронити, ви отримаєте по обличчю і будете знати, що не можна лізти в бійку незнайомих людей, а якщо ви вдарите ще когось вас чекаю неймовірні пригоди", - написала bbellaa1990.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...