Хіти тижня. Хамство як бонус: Маршрутник образив кожного пасажира, що завітав до нього у салон

​Грізні хмари згустилися над одеською маршруткою №191, адже її водій не міг стримувати негативні емоції і вихлюпував їх на людях.

За словами одного з пасажирів, причиною хамської поведінки маршрутника стала зупинка за порушення, передає 048. Внаслідок чого весь день водій ображав кожного, хто заходив у салон, передають Патріоти України.

Спочатку, маршрутчик вилаявся на жінку за великі купюри. Потім образив подружню пару за повільність. Після, затиснув дверима дівчину, але крики людей його привели "до ладу". Один з пасажирів пільгової категорії почув від водія слідом: "Ти себе в дзеркало бачив? Учасник, *** ть!"

За кармічною випадковістю на перетині вулиць Генерала Петрова і Якіра маршрутника знову зупинили поліцейські. І, за словами пасажирів, двері салону він не відкрив, а на прохання жінки, яка бажає сісти в маршрутку, по-хамськи запропонував їй сісти в машину до патрульних, обізвавши їх "клоунами".

Опублікував: Олег Устименко

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...