Хіти тижня. Хіти тижня. "Найгарніша" жінка планети: Антикорупціонер Холодницький похвалився своєю обраницею (фото)

33-річний антикорупційний прокурор Назар Холодницький, виявляється, має дівчину. "Свою найкрасивішу жінку на планеті" чиновник засвітив на джаз-фестивалі у Львові. Але інформацією про неї ділився неохоче, повідомляють Патріоти України.

"Це найкрасивіша жінка на цій планеті", - представив Холодницький свою супутницю. Прокурор одразу ж заявив, що цей вихід з дівчиною на люди є не першим. "Що значить вперше? Просто ви раніше не помічали", - наголосив Назар.

Керівник САП не поспішав ділитися подробицями свого особистого життя. "Звати Юля. Моя Юля. Цього досить. Все інше – це таємниця, це приватне життя", - відрізав він. Утім, сама Юля була більш балаклива і розповіла, що джаз не любить, але прийшла, бо Назар її запросив.

Також білявка зізналася, що їй 23 роки і працює вона юристом. А навчалася в Національній академії внутрішніх справ. Холодницький зауважив, що познайомився з Юлею не на роботі. "По громадській діяльності, якщо вже на те пішло. На футболі", - повідомив прокурор.

Запитання про рідне місто подружки також не сподобалося Холодницькому. "Це допит?", - запитав він. Однак Юля знову відповіла сама за себе і повідомила, що вона з Кіровоградщини. До речі, три роки тому Холодницький казав, що вже не проти розпрощатися з холостяцтвом, але обіцяв "фільтрувати модельних дівчат".

Джерело: ТСН.ua

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...