Хіти тижня. Хіти тижня. "Вибирали собі нових "рибок" на яхти": Обрання Міс РФ здивувало мережу (фото)

У суботу, 14 квітня, в концертному залі Барвіха Luxury Village російської столиці в 26-й раз пройшов фінал конкурсу краси «Міс Росія».

Так, “Міс Росія” в 2018 році стала 18-річна учасниця з Чуваської Республіки Юлія Полячіхіна, - повідомляє офіціальній сайт конкурсу, передають Патріоти України.

18-річній студентці журфаку з Чувашії Юлії Полячіхіній дісталася найдорожча корона в світі – ціною за $1 млн, яку зроблено з білого золота, діамантів, рубінів, сапфірів і перлів компанією Mercury.

Також їй вручили банківську карту від Банку Російський Стандарт на три мільйони рублів і новий автомобіль Hyundai Solaris.

1-й віце-міс Росія 2018 стала Віолетта Тюркіна з Бєлгорода, звання 2-й Віце-міс завоювала Наталія Строєва з Якутії. Їм вручили гранти на навчання в будь-якому вищому навчальному закладі.

Природньо, що така подія не змогли залишити без уваги користувачі в соцмережі:

“Невже у нас красуні перевелися? Іншого разу дивишся на конкурси краси і нічо не розумієш … По вулиці йдеш: краса на красі! А на конкурсах … Незрозуміло?”, “От цікаво ЩО знайшли? Вона ніяка! Морди багато, очей мало, що не породиста“, ”За якими критеріями був вибір “, ”Ой! А чому не губата блондинка ?!“, 2Красива і розумна дівчина! Заздріть злидні!“, ”Типаж Насті “Рибки)”, “Мабуть з усіх вона виявилася пристойною”, “А взагалі подивитися б на тих, хто їх обирає. Сидять дядьки пузаті, а для них будь-яка молода, красунею здається”, ”головне це де пройшла церемонія! А пройшла вона в Барвисі, тобто на Рубльовці. А суддями були олігархи, які вибирали собі нових “рибок” на яхти“, – обговорюють користувачі модний конкурс.

Опублікував: Олег Устименко

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...