Хіти тижня. ​"Хлопчик у трусиках": Мережу повеселило "голе" фото Шкіряка

Зорян Шкіряк порадував користувачів соцмережі пікантним фото, на якому похизувався підтягнутим торсом.

У соцмережах стало популярним фото вихідного дня радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка. У неділю, 22 липня, чиновник опублікував на особистій сторінці в Facebook знімок з Закарпаття, на якому він сфотографований в самих лише плавках. Фоловери 47-річного Шкіряка почали активно обговорювати його спортивне тіло, повідомляють Патріоти України.

"У вихідний день насолоджуємося яскравим сонечком і чистим, свіжим повітрям мальовничого Закарпаття. Україна прекрасна!" - коротко прокоментував знімок Шкіряк. Фото досить швидко зібрало більше 200 лайків, разом з цим радник міністр отримав ряд яскравих комплементів.

«Зорян Сталлоне. Менший брат Сильвестра". "Хлопчик в трусиках", "Рама-супер! Респект!", "Модель", - вказали під фото. Зорян - це рідний брат Шкіряка", - також посміялися під постом, згадавши про смішний курйоз на КремльТВ, в якому "Зоряна і Шкіряка" оголосили двома різними особами.

Опублікував: Тетяна Ісічук

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...