Хіти тижня. "Хлопець на всі... ласки": Ляшко вибачився перед телеканалом Медведчука (відео)

Скандальний нардеп остаточно втратив довіру і повагу проукраїнських громадян.

Глава "Радикальної партії" Олег Ляшко, відомий своєю "пустотливою" біографією і зухвалою поведінкою, невідомо з якого переляку вирішив поплазувати перед проросійськи орієнтованим каналом NewsOne за те, що голосував у парламенті на підтримку санкцій відносно нього, передають Патріоти України.

Визнаючи свою "помилку", Ляшко також виступив з огульною критикою на адресу чинного Президента України, як ніби останній голосував замість головного "радикала".

"Це була моя помилка, що ми голосували за це звернення по NewsOne і "112 Україна". Ми фактично зіграли на руку Порошенку. Тобто, навісили всякі ярлики і, знаєте, створюється атмосфера такої нетерпимості, де ти можеш робити помилки. Фактично моїми руками Порошенко намагався узурпувати, в тому числі, і право вільно говорити в країні. Я визнаю що це була помилка, і перепрошую перед глядачами NewsOne і перед колективом телеканалу", - заявив Ляшко.

Таким чином скандальний депутат-"пустун" розгубив останні залишки довіри серед проукраїнськи налаштованих виборців і "заліз" на електоральне поле посібників і симпатиків Кремля. Його вибачення на адресу пропагандистів NewsOne - телеканалу, що знаходиться в сфері інтересів Москви, виглядали досить нерозумно і безглуздо. Особливо невдало звучало визнання своєї "помилки" і перекладання відповідальності за неї на інших людей.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...