Хіти тижня. Хоче їздити в ЄС: Відомий українець на ТБ довів до сліз росіянку, яка виступала в Криму (відео)

Відомий український телеведучий і блогер Андрій Карпов ("Полтава") змусив росіянку вибачатися за її ставлення до анексії Криму. У прямому ефірі телеканалу "Прямий" він пояснив їй наслідки незаконного відвідування півострова, повідомляють Патріоти України.

Росіянка заявила, що "любить Україну", сказавши при цьому, що "Крим наш". Вона зізналася, що відвідувала окупований півострів, виступаючи там на музичному конкурсі.

У свою чергу "Полтава" пояснив їй, що вона може стати нев'їзний в країни ЄС після цього. В свою жінка злякалася можливих наслідків і почала вибачатися і просити "не застосовувати до неї санкції", оскільки хоче відвідувати інші країни.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...