Хіти тижня. "Хочу український паспорт": Мережу зворушив незвичайний інцидент у поїзді

На початку серпня в одному з поїздів "Київ-Москва" стався зворушливий інцидент. Хлопчик з Москви, який їхав разом зі своїм батьком, розповів про те, як йому подобається Київ. До того ж дитина додала, що хоче український паспорт, пише журналістка Олена Риковцева, повідомляють Патріоти України.

У поїзді Риковцева познайомилася з чоловіком, який віз свого сина додому в Москву. З мамою хлопчика вони в розлученні, вона громадянка РФ. Їхній син теж. Сам чоловік - українець.

"Хлопчик не випускає з рук іграшковий локомотив з жовто-блакитною смужкою та написом "Україна"."Він про цю іграшці півроку мріяв - сміється тато. - Бабуся йому показала подарунок по Скайпу, і він замучився: швидше, швидше", - пише журналістка.

За її словами, дитина розповіла про те, як їй сподобався Київ. "А коли ми перетинали кордон все в тому ж Конотопі і всі стали витягувати паспорти, він ошелешив тата заявою, що теж хоче український паспорт. Батько очевидно розгубився і сказав, що над цим треба подумати", - написала Риковцева.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...