Хіти тижня. "Ходять натовпом ззаду'': З'явилося відео нахабної схеми крадіжки

У мережі поширили відео популярної схеми крадіжки на вулицях Києва, під час якої зловмисники буквально полюють за перехожими та намагаються витягнути цінні речі з сумки, повідомляють Патріоти України.

На записі, оприлюдненому в групі "Київ Оперативний", видно, як група злодіїв йшла по п'ятах у перехожого, якого вони збиралися обікрасти. Уберегтися від крадіжки йому вдалося тільки за допомогою пильних очевидців.

"Попереджений ‒ значить озброєний. Так один із наших постійних читачів у центрі Києва врятував гаманець від злодюжок. Нічого складного, головне ‒ бажання", ‒ підписали відео в групі.Після того, як очевидець зауважив спробу крадіжки і почав кричати про це, зловмисники відстали від свого об'єкта, але почали показувати непристойні жести.
У коментарях до посту інші користувачі відзначили, що теж були свідками аналогічних схем. Група злодіїв з кількох осіб переслідує перехожого і краде речі, як тільки він втрачає пильність.

"Вони натовпом ззаду ходять, і ще пару осіб спереду, як би створюючи відчуття товкучки", ‒ прокоментувала Таня Терещенко, яка ледь не стала постраждалою від злодійства.


"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...