Хіти тижня. Хотіла врятувати внуків: На популярному українському курорті сталася страшна НП

Чергова страшна історія з "третьою дамбою" в Бердянську. Там бабуся намагалася врятувати онуків і потонула сама.

Вчора згубне місце в районі АКЗ в Бердянську в черговий раз підтвердило свою погану репутацію, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

66-річна бабуся відпочивала тут з онуками. Незважаючи на хвилі, діти плавали на матраці. Коли надувний плавзасіб почав віддалятися від берега, жінка спробувала дістатися до нього. Але в небезпечному місці пенсіонерку затягнуло під воду, і вона загинула. З дітьми все гаразд.

У Бердянську триває сумна липнева серія. Нагадаємо, що на початку місяця на дамбі №3 потонули дідусь з онуком. Всього ж за дві декади на водних об'єктах Бердянська загинуло семеро людей.

Опублікував: Олег Устименко

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...