Хіти тижня. Хресниця Путіна: Стало відомо, як виглядає зараз 14-річна донька Марченко і Медведчука (фото, відео)

Донька опальної телеведучої Оксани Марченко від Віктора Медведчука зараз у підлітковому віці.

Телеведуча Оксана Марченко показала архівні кадри і як зараз виглядає її 14-річна донька від Віктора Медведчука, інформують Патріоти України. Опальна телеведуча бере участь у популярному шоу "Танці з зірками".

Напередодні ефіру, після якого Марченко ледь не покинула проект, у соцмережах вона показала фото своєї 14-доньки Даші, батьком якої є олігарх Віктор Медведчук.

Марченко показала 14-літню доньку

Оксана Марченко із 14-річною донькою ДашеюУ соцмережах Оксана Марченко також поділилась архівним відео зі ще зовсім маленькою донькою, на якому також помітний її син від першого шлюбу Богдан.

Марченко також показала архівне відео з дітьми


До слова, хресним батьком доньки Марченко і Медведчука є президент РФ Володимир Путін.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...