Хіти тижня. "Класно бути самотнім": Як виступ коміка зруйнував 4 тис. пар і 17 шлюбів (відео)

Шотландський комік Деніел Слосс розповів у своєму стендапі, чому класно бути самотнім.

Шотландський комік Деніел Слосс розповів у своєму стендап на Netflix, чому класно бути одному. 20-хвилинний виступ про стосунки спровокував величезну кількість розлучень пар і родин, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Комік запропонував глядачам, які перебували в заплутаних стосунках, згадати, чи замислювалися вони колись про те, що життя стало би простішим, якби їхній партнер помер через якусь випадковість.

Слосс також зауважив, що суспільство звикло вважати самотніх людей неповноцінними. Через це люди обирають собі не того партнера, щоб просто заповнити цей соціальний пробіл.

Крім того, багато хто намагається змінити партнера під себе. "Кожні стосунки ідеальні перші три місяці. Після трьох місяців ви розумієте, що ніхто інший не є шматочком вашої головоломки. Всі інші на цій планеті такі ж глибокі, складні й індивідуальні, як і ви, а це значить, що вони провели останні 20 або 30 років свого життя, працюючи над своєю головоломкою так само, як ви працювали над собою. Ви не можете чекати від них того, що вони раптово відмовляться від усього, чого досягли, щоб підлаштуватися під вас", – сказав він.

Всього за десять днів чотири тисячі користувачів мережі подякували Деніелу Слоссу за те, що він допоміг розірвати непотрібні стосунки. Ще 17 осіб розповіли коміку про те, що надихнулися на розлучення.


"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...