Хіти тижня. Клімат підійшов: Спортсменка, яка проміняла РФ на Україну, завоювала золоту медаль

Новоспечена українка без промахів пройшла два вогневі рубежі, а також продемонструвала пристойну роботу на лижні.

Катерина Бех. Фото: Главком.

Екс-росіянка Катерина Бех, яка вирішила в минулому році змінити спортивне громадянство на українське, виграла золоту нагороду в спринтерській гонці на юніорському чемпіонаті світу з біатлону, який в ці дні проходить в словацькому Брезно-Осрблі. Про це повідомляє "Російський Діалог", передають Патріоти України.

Новоспечена українка без промахів пройшла два вогневі рубежі, а також продемонструвала пристойну роботу на лижні. У підсумку це дозволило їй на фініші на 12,1 секунди випередити представницю Польщі Камілу Жук, у якій, щоправда, було два промахи.

Трійку призерів з чистою стрільбою замкнула німецька біатлоністка Ханна Кебінгер. Вона відстала від української спортсменки на 14 секунд. Кращою з росіянок стала Ірина Казакевич, яка допустила два промахи. Тетяна Воронова з нулем 10-я. Анастасія Кайшева і Ксенія Довга промахнулися по три рази і зайняли 35-е і 38-е місця відповідно.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...