Хіти тижня. "К*нчена країна. К*нчені раби. Бидло": Кричущий інцидент у Росії вразив мережу

У Росії батьки дитини, яка загинула у Сочі під час зливи, впавши в каналізацію, вирішили відмовитися від претензій до місцевої влади в обмін на компенсацію у 150 тис. рублів.

У Сочі дитина загинула, впавши у каналізацію

Про цей кричущий випадок розповів на своїй сторінці у Facebook журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Пам'ятайте, дитина, хлопчик років семи, у Сочі впав у зливну каналізацію під час потопу і загинув? Його бабуся там бігала, просто не тямила себе. Кримінальна справа припинена. За примиренням сторін", — розповів він.

Крім того, у коментарях до посту користувачі уточнили, що бабуся померла через добу — у неї стався серцевий напад.

"Дві тисячі євро. За життя власної дитини. Раби. К*нчені раби. Бидло. Суд погодився закрити справу. К*нчена країна", — резюмував Бабченко.

Його підтримали в коментарях. "А потім такі батьки байдуже дивляться, як дитятко на війну збирається "укропів" бити, й опісля несамовито судяться із невістками за компенсацію", — пишуть користувачі.

У той же час деякі захищають батьків: мовляв, їм гроші потрібні на адвокатів, оскільки закрили лише одну справу, а їх нібито дві були відкриті.


Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...