Хіти тижня. Колаборанти серед нас: Скільки українців готові підтримати окупантів. Соціологи дали свіжі дані

Оприлюднено дуже сумний прогноз на вибори-2019 в Україні.

Згідно з даними соцопитувань, в Україні все ще наявні сильні проросійські настрої. Приблизно кожен шостий українець зараз симпатизує Путіну, інформують Патріоти України.

Про це в ефірі заявив керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович. За його словами, хоча ці 16% українців не зможуть поставити свого президента, проте можуть провести в парламент свою партію.

"В основному, звичайно, це підконтрольна частина Донбасу, східна і південна Україна. Ці люди, позитивно ставляться до Путіна, до Росії, вони виступають за відновлення всіх цих зв'язків", - уточнив Антипович.мував Антипович.

Тому, вважає він, проросійськи орієнтована політична сила у Верховній Раді напевно буде. Однак експерт обнадіяв: що стосується президента, то соціологічні дані свідчать про значну перевагу всього проєвропейського і проукраїнського.

"Кандидат із проросійськими поглядами не має шансу виграти президентські вибори в нинішній Україні, на нинішній її території. Отже, всі кандидати, які претендуватимуть на перемогу, всі вони будуть проєвропейськими", - підсумував Антипович.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...