Хіти тижня. Королівське весілля: Кейт Міддлтон образилася на Меган Маркл

Мабуть з цієї причини герцогиня Кембриджська вбралася на головну в житті американки церемонію в старе плаття, в якому вже виходила у світ

За повідомленнями західних ЗМІ, Кейт Міддлтон дуже образилася, засмутилася і розлютилася на свою новоявлену невістку Меган Маркл. Причиною стало те, що Меган і Гаррі проігнорували молодшу сестру Кейт Піппу Міддлтон, коли складали список гостей на весільний прийом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Якщо на вінчання до каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку запрошені 600 осіб, то вечірній прийом став більш ексклюзивним заходом для 200 обраних. І Піппи, яка вагітна первістком, серед них не виявилося. Хоча, будучи родичкою герцогині Кембриджської, молодша з сестер офіційно є членом королівської сім'ї.

Кейт впевнена, що ідея не запрошувати Піппу належить Меган. Бо Гаррі перебуває з обома сестрами Міддлтон у відмінних стосунках. На весіллі Вільяма і Кейт в 2011 році Гаррі був боярином жениха, а Піппа - подружкою нареченої. У свій час фанати королівської сім'ї навіть сподівалися, що між ними зав'яжеться роман.

Кейт вважає, що черствій Меган взагалі не притаманні теплі сімейні зв'язки. Як відомо, з усієї своєї рідні колишня американська актриса запросила тільки батьків. При цьому на весіллі була присутня лише мати Дория, так як батько Томас переніс операцію на серці і не зміг через свій стан приїхати з США.

Кейт і Вільям взагалі дуже переживають через драми, які останнім часом розривають родину Маркл: звинувачення на адресу її батька через змову з грошовитими папарацці, скандальні заяви її єдинокровних брата і сестри ... «Вони звинувачують Меган в усьому цьому хаосі. І турбуються за Гаррі, який опинився в усе це втягнутий», - повідомило одне з джерел.

Однак на весілля принца Гаррі і Меган Маркл герцогиня Кембриджська не прийти не могла. Дружина і мати спадкоємців престолу постала на церемонії в платті-пальто кольору шампань від Alexander McQueen, капелюшку Philip Treacy і бежевих човниках Jimmy Choo.

Модні критики згадали, що вже бачили Кейт в такому вбранні. Дійсно, саме в цій сукні її високість з’явилася на хрестинах своєї дочки, принцеси Шарлотти. Експерти вважають, що у дружини принца Вільяма могли бути свої причини вибрати вже перевірений часом гардероб, однак деякі вважали це свого роду зневагою на тлі таких важливих змін в житті молодшого брата її чоловіка. Мовляв, герцогиня Кембриджська таким чином хотіла показати, що подія не варто навіть покупки нового плаття.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...