Хіти тижня. Королівський двір вражений: Нова невістка Єлизавети Другої через власну брутальність опинилася в епіцентрі скандалу, - ЗМІ

Британська преса повідомила, що королівський двір був вражений тим, що особиста помічниця Меган Маркл Мелісса раптово звільнилася після шести місяців роботи на цій престижній посаді.

Меган Маркл і принц Гаррі

Мелісса допомагала організовувати весілля Меган і принца Гаррі в травні цього року. Вона також вибудовувала лінію поведінки герцогині Сассекської в тому, що стосувалося її складних відносини з батьком Томасом Марклом, передають Патріоти України з посиланням на британські ЗМІ.

Причина звільнення жінки не називається. Однак це сталося на тлі чуток про те, що дружина принца Гаррі занадто груба з персоналом. Та й сам Гаррі змінився не в кращу сторону.

Так, раніше повідомлялося, що напередодні весілля стався серйозний конфлікт. Онук королеви перед вінчанням був дуже дратівливий і кричав на палацовий персонал: «Те, чого Меган хоче, то вона отримає!». Гаррі прийшов в лють, коли дізнався, що його нареченій, яка придивилася собі в колекції королеви діадему зі смарагдами, відмовили видати цю прикрасу. Принц почав скандалити з персоналом. Довелося навіть втрутитися особисто Єлизаветі, яка заявила, що колишня актриса не може мати все, що хоче і одягне ту діадему, яку їй дадуть. Королева також попередила Гаррі, що у його обраниці «важкий» характер, і що вона не належним чином поводиться з персоналом.
Тим часом, як достовірно стало відомо Daily Mail, у відставку найближчим часом йде також 49-річна Саманта Коен, яка є персональним секретарем герцога і герцогині Сассекських. Вона працює на королівську сім'ю ось уже 17 років. Раніше Коен була особистим секретарем Єлизавети II. Однак потім на прохання королеви перейшла з Букінгемського палацу в Кенсінгтонський, щоб допомогти Меган освоїтися в новій ролі.

А раніше звільнився також її попередник - Едвард Лейн Фокс, якого називали «правою рукою Гаррі». Він працював з принцом протягом 15 років, з 2003 року. І подав заяву про звільнення цього літа.

Представник палацу, чиє ім'я не називається, заявив: «Втратити одного помічника - таке може трапитися з кожним. Втратити трьох - це вже схоже на тисняву при евакуації».
Співробітники палацу відзначають, що Меган звикла до голлівудського оточення і у неї завищені стандарти. Колишній агент Маркл Джина Нелторп-Коун розповіла, що перед весіллям колишня зірка серіалу «Форс-мажори» була дуже прискіпливою - як до свого одягу, так і до співробітників. І відразу ж усувала тих, хто не поділяє її точку зору.

У той час, як Меган не може позбутися замашок голлівудської діви, Гаррі змінився під її впливом. Відомий фотограф Артур Едвард, який більше 40 років знімав королівську сім'ю, розповідав, що Гаррі сильно змінився після свого одруження на Меган Маркл. «Він більше не старий добрий Гаррі. Тепер він, безумовно, герцог Сассекський. Він став більш відстороненим», - поділився він своїми враженнями.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.