Хіти тижня. "Косметологи в расположении дивизиона": Журналіст розповів про "особисту драму" чергової "героїні "ДНР"

Ольга Качур робить косметичні процедури в одному з найдорожчих салонів Горлівки по вулиці Комсомольській, однак, за необхідності косметологи приїжджають в військове розташування.

Ольга Качур. Фото: соцмережі.

Ватажок одного з підрозділів НЗФ в непідконтрольній Горлівці Донецької області Ольга Качур «Корса», приймає в розташуванні артилерійського дивізіону косметологів, які доглядають за її обличчям. Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів журналіст Микита Синіцин, передають Патріоти України.

Він з посиланням на джерела повідомив, що Корса робить косметичні процедури в одному з найдорожчих салонів Горлівки по вулиці Комсомольській, однак, за необхідності косметологи приїжджають в військове розташування. За словами Синіцина, Корса почала активно приділяти собі увагу з особистих причин: «Корса провела массу косметических операций — вколола ботокс в лицо, губы, сделала подтяжку лица, провела где можно татуаж».

При цьому він уточнив, що в Горлівці вколоти ботокс коштує 6 тисяч рублів, така ж сума буде потрібна для збільшення губ. При цьому Синіцин додав: «Свою борьбу за красоту Корса продолжает до сих пор — почти каждый день посещает одного из горловских косметологов по улице Комсомольской».

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...