Хіти тижня. Краса та й годі: Довгих 20 років дивак зносив у двір своєї садиби скляні пляшки. Сусіди оторопіли, побачивши, що він врешті витворив (фото)

Люди думали що з ним щось не так. Але через 20 років почали собі лікті кусати.

Житель Запоріжжя Володимир Сиса здивував всю округу. Адже він, як повідомляє видання «Позиція», з пляшок з під шампанського побудував чудовий будинок-палац, передають Патріоти України.

Володимир наполегливо працював цілих 20 років. Почав незвичайне будівництво він ще в середині 90-х років 20 століття, а успішно завершив у 2009 році. Адже будівельний матеріал - пляшки, знаходити було непросто. Але бажання виявилося сильнішим труднощів.

Зате зараз майстер пишається своїм чудовим витвором, адже крім красивого дизайну, в його будинку завжди тепло взимку і прохолодно влітку. А все завдяки повітрю, який міститься в порожніх пляшках.


Опублікував: Олег Устименко

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...