Хіти тижня. Кращий футболіст Росії вразив білорусів висловлюванням про "братські народи"

Після фантастичною перемоги "Зеніту" над мінським "Динамо" (8:1) нападаючому нагадали про слова президента Білорусі Олександра Лукашенка, який через ганебну поразку росіян в Мінську (0:4) назвав суперників повзаючими на четвереньках.

Артем Дзюба

"Лукашенку відповідати не буду. Батьку ми поважаємо, він хороший. Білоруси - наші брати", - заявив Дзюба, передають Патріоти України.

Білоруси в мережі гнівно відреагували на ці слова, вважаючи їх лицемірством. "Мені росіяни не брати! Г*внярі вони смердючі", "В Instagram почитайте, як там наші "брати" про нас відгукуються... Спасибі, але росіяни нам не брати точно!", "Дзюба у своєму ватноватому репертуарі", "Та забудьте ви це братство, краще розвивайтеся", - пишуть користувачі.

Опублікував: Олег Устименко

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...