Хіти тижня. ''Кровожерливі карлики і НЛО'': З'явилася моторошна версія трагедії на перевалі Дятлова

Студенти-туристи загинули 60 років тому на перевалі Дятлова через плазмоїд (плазмовий згусток, обмежена конфігурація магнітних полів і плазми). Такої версії дотримується модератор однієї з найбільших спільнот у соціальних мережах, присвячених таємниці перевалу Дятлова, Геннадій Шапкін, повідомляють Патріоти України.

До такого ж висновку прийшов раніше Лев Іванов — прокурор, який вів розслідування. "Версії продовжують висувати до цього дня, у тому числі найфантастичніші — від кровожерливих карликів Антарктиди до снігової людини і НЛО", — сказав Шапкін.

Однак, сам він вірить у більш реалістичний розвиток подій. "За його припущенням, студенти покинули намет через природній об'єкт — плазмоїд, який вибухнув, заподіявши кільком туристам травми, несумісні з життям. Велику роль зіграли і погодні умови", — пояснив він.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.