Хіти тижня. "Кримненаш": У росіян істерика через "сепаратизм" великих компаній

Великі російські компанії відмовляються працювати в Криму, приводячи тим самим до сказу прихильників «руского міра».

Про один з таких «кричущих» випадків підприємницького «сепаратизму» розповів днями в своєму Twitter прокремлівський російський журналіст Сергій Білоус, передають Патріоти України.

Він поскаржився на те, що в окупованому Криму не працював зв'язок одного з найбільших російських мобільних операторів МТС. За словами журналіста, на території окупованого півострова він міг здійснювати дзвінки тільки в роумінгу. «Не ожидал сепаратизма от @ru_mts — давно пользуюсь их пакетом без роуминга по всей России с немалой абонплатой, но оказалось, что Крым для них — НЕ Россия и они содрали за сутки 500 рублей за несколько звонков только так. Разочарован. :-(», — написав Білоус.

У коментарях з журналістом зв'язалися представники самої компанії, підтвердивши, що у них немає власної мережі на території півострова. «Сергей, в Крыму у нас нет собственной сети, мы работаем через роуминговых партнеров», — повідомили представники МТС.

У свою чергу, багато інтернет-користувачі відзначили, що відсутність російських компаній на території Криму цілком зрозуміла - адже Росія анексувала півострів незаконно, а отже у них немає прав повноцінно надавати свої послуги.

«Странно что вы этого не знали. Крым не может обслуживаться рос.операторами, в противном случае они сразу получают серьезные санкции, отсюда роуминг или какие-то серые схемы», «Крым — это Украина, это общеизвестный факт, чего орать. Да 500 деревянных это небольшие деньги, чтобы так расстраиваться», «Крым для всех не Россия», — пояснили журналістові користувачі.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...