Хіти тижня. Кривава ДТП у Харкові: Родичі жертв розповіли про зухвалий цинізм і махінації родини Зайцевої

Адвокати обвинувачуваної хотіли долучити до справи медичний висновок про стан здоров'я Зайцевої.

Родичі Альони Зайцевої, яку вже майже півтори роки судять за загибель шести людей в Харкові, вдалися до хитрощів, щоб винуватиця трагедії уникла відповідальності. Про це розповів Ігор Берченко, дочка якого загинула після ДТП, під час чергового засідання суду, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

За словами чоловіка, родина Зайцевої вдалася до ряду цинічних уловок, які, втім, не пройшли. Адвокати хотіли долучити до справи медичну експертизу про поганий стан здоров'я обвинуваченої, а саме те, що їй було діагностовано ряд тяжких захворювань - вегето-судинну дистонію, пролапс серцевого клапана і посттравматичну енцефалопатію.

Батька загиблої дивує те, як Зайцевій із таким "букетом" хвороб могли видати водійське посвідчення.

Також Берченко розповів, що родина Зайцевої стверджувала, що їхню родину важко було знайти, але це брехня. А факт перерахування коштів родині загиблої не може стати пом'якшувальною обставиною у справі, що підтвердила адвокат потерпілих, Лариса Матвєєва.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...