Хіти тижня. Криваві розбірки в супермаркеті: Поліцейський застрелив молодика, який підрізав його ножем

Конфлікт почався з того, що 24-річний чоловік відмовився розрахуватися за куплений товар.

У супермаркеті на вулиці Шевченка в Харкові, у середу, 5 грудня, близько 21:30 поліцейський застрелив молодика, який напав на нього з ножем. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

Конфлікт почався з того, що 24-річний чоловік відмовився розрахуватися за куплений товар. Співробітник поліції охорони запропонував вирішити конфлікт в рамках законодавства та дочекатись приїзду наряду поліції. «У службовому приміщенні громадянин раптом накинувся на поліцейського охорони та наніс йому кілька ножових поранень. Співробітник поліції охорони, враховуючи небезпеку, яка виникла для нього та оточуючих, відповідно до статті 46 Закону України «Про Національну поліцію» використав табельну вогнепальну зброю і поранив громадянина», - розповіли у поліції.

Постраждалі були доставлені до лікарні - вночі 24-річний чоловік помер, стан здоров’я 25-річного працівника поліції стабільний. Відомості про подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень, триває перевірка.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...