Хіти тижня. ''Куди подівся сніг?!": У таємничій загибелі туристів на перевалі Дятлова знайшли дивну деталь

У розслідуванні таємничої загибелі туристичної групи на перевалі Дятлова виявили нову дивну деталь. Йдеться про намети, з яких босоніж вибігали загиблі студенти, повідомляють Патріоти України.

На думку російського дослідника-любителя Валентина Дегтерьова, слідчі сфальсифікували свідчення у справі, вказавши, що намет був розрізаний зсередини самими загиблими.

"Якщо намет був розрізаний, то куди подівся сніг, який обов'язково б туди потрапив? І під цим снігом навряд чи хтось побачив би хоч якісь речі. Крім того, сніг би за місяць добре злежався. Тому оглянути намет можна було тільки після очищення снігу і криги. У протоколі огляду про це не сказано жодного слова. Думаю, що тканину намету зсередини розрізав сам прокурор. Щоб потім можна було там все добре розглянути", - припустив блогер.

На підтвердження своїх слів він наводить аргумент, що в наметі біля входу були знайдені теплі речі загиблих, які повинні бути припорошені снігом. Дегтерьов припустив, що до смерті туристів могло бути причетним місцеве плем'я шаманів-мансі.

Нагадаємо, що загадкову загибель дев'яти туристів під керівництвом Ігоря Дятлова на Північному Уралі не можуть розгадати з 1959 року. Розслідування смертей зайшло в глухий кут, а конспірологи один за іншим висувають все більш неймовірні теорії, знаходячи сліди інопланетян або ритуальних вбивств.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...