Хіти тижня. Куля за кулю: Як Пєтя став головним болем російських снайперів на Донбасі (відео)

На Приазов'ї українські воїни виставили на огляд окупантів незламного стража - манекена "Петра" в армійському вбранні. В опудало час від часу намагається потрапити ворожий снайпер.

Нещодавно снайперська куля потрапила манекену в те місце, де повинен бути рот, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Заїжджали кадрові російські снайпери - дуже прицільно клали. А зараз трошки стихли", - говорить боєць Артем. Всього манекен прийняв на себе вже з десяток куль.

Свою позицію армійці вважають неспокійною - там простріляні кулями всі мішки, не витримали ударів навіть бетонні стовпи. "Була активна стрелочная ДШК, а потім два виходи РПГ - один потрапив у стовп, ось розбив, і трохи далі по одній лінії прихід - розбив стовп", - показує військовослужбовець ЗСУ на прізвисько "Кок".

Опублікував: Олег Устименко

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...