Хіти тижня. Культовий британський гурт визнав композиції українського колективу найкращим кавером на свої пісні (відео)

Гурт Prime Orchestra з'явився у Харкові в 2014 році. Зараз оркестр дає 80-100 концертів на рік, гастролює вже з четвертою програмою Україною та за кордоном.

Скрін відео

Культовий британський гурт Depeche Mode відібрав український оркестр Prime Orchestra до участі в акції Facebook Fan Takeover. Акція триває вже майже рік - кожного дня Depeche Mode відбирає колективи, музикантів, фотографів та інших митців з усього світу, які створюють дещо, пов'язане з Depeche Mode. Про це пише Українська правда. Життя, передають Патріоти України.

Майже в самому кінці акції, на 359-й день, до поля зору британців потрапили симфонічні аранжування українців. Оркестр присвятив Depeche Mode частину своєї шоу-програми і виклав відео у YouTube.

Для акції Depeche Mode відібрав такі кавери, як Precious, Behind The Wheel і Personal Jesus і розмістив їх на своїй сторінці у Facebook.

"Ми познайомилися з неймовірними відеороликами оркестру, присвяченими Depeche Mode, та від імені всієї групи запросили Prime Orchestra поділитися своїми каверами, досвідом і всім, що їх пов'язує з DM та з фанатами гурту", - розповів представник Depeche Mode Карл Стівенс.

Prime Orchestra з'явився у Харкові в 2014 році. Зараз оркестр дає 80-100 концертів на рік, гастролює вже з четвертою програмою Україною та за кордоном. У його репертуарі - аранжування хітів Fatboy Slim, Prodigy, AC/DC.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.