Хіти тижня. "Купальник дещо виділив": Українська співачка-зрадниця зганьбилася в Москві (фото)

Фотографії з недавнього шоу DIVA Ані Лорак, яке пройшло в Москві і було розкритиковано пресою , активно обговорюють користувачі мережі. Відверте вбрання зірки не залишилося непоміченим.

Ані Лорак

Співачка опублікувала свіжі фото шоу в своєму акаунті Instagram, передають Патріоти України.

Лорак подякувала команді і рідним за підтримку, а користувачі мережі почали обговорювати відверті вбрання співачки. Особливу увагу привернуло тілесне боді, яке сильно обтисло тіло артистки.

"Дуже подобається Ваша творчість, з великим задоволенням слухаю практично всі Ваші пісні. АЛЕ виходити на сцену практично в нижній білизні (шосте фото) ... На мій погляд - це доля другосортних співачок без вокальних даних, яким більше нічим залучити. Так, у вас гарне тіло, але при такому підході, чому б тоді голою НЕ вийти ... Успіхів Вам! (тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені, - ред.)"

"Купальник щось виділив, все що могло виділитися, але не повинно було. Якось ви завжди у мене асоціюєтеся з честю, чистотою, стриманістю, а в цих вбраннях і Ви туди ж, в світ пнапівголих. Взагалі вже поваги до людям і етики не залишилося у артистів"

"Ну і ну, не варто псувати образ цим боді-купальником-незрозумілочим"

" Купальник це не її"

"Купальник і халат були зайвими ..."

"Швидше за все, верблюжа лапка нині в моді", - пишуть користувачі мережі.

Опублікував: Олег Устименко

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...