Хіти тижня. Куратори вже вирішили: Особисту гвардію Захарченка пустили на гарматне м'ясо

Першим в даному списку на "реформування" став загін "Легіон" зі складу МНС.

Гвардія Захарченка перетвориться на звичайну піхоту. Фото: соцмережі.

Російські куратори розформовують "особисту гвардію" вбитого ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка. Тепер елітні підрозділи терористів стануть звичайною піхотою. Повідомив голова Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook, передають Патріоти України.

"У 1-му АК ДНР цілий ряд "спеціальних" підрозділів фактично паралізовані через процес переформатування з елітної і особистої гвардії керівників "ДНР" в просту піхоту (гарматне м'ясо).

Першим в даному списку став загін "Легіон" зі складу МНС. Наступними в черзі на реорганізацію - Республіканська гвардія ("ташкентська" 100-я бригада) і 11-й омсп (командування лояльне Ходаковському)", - повідомив Тимчук.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...